Handelsbetingelser


 
   

 


Generelle oplysninger


Juridisk navn: Motor og Bådcentret Frederikshavn A/S og bjerregaardnet.dk

Sindallundvej 4

9900 Frederikshavn
Organisationsform A/S
CVR-nr. 56029613
Adresse (fra CVR-registret), samt adressen for fysisk forretningssted, hvis der på det fysiske forretningssted modtages klager (relevant hvis de to adresser ikke er ens)
E-mailadresse info@nautisk.dk
Telefonnummer 98422393


Betaling
Motor og Båd Centret Frederikshavn og bjerregaardnet.dk  modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort og Mobile Pay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Dette gælder selvfølgelig IKKE for Mobile Pay!


Levering

Vi leverer ordrer med Interfjord til pågældende adresse på kunden.
Rettidig levering forudsætter dog at Interfjord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Interfjord vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Ingerfjord's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Motor og Båd Centret Frederikshavn og bjerregaardnet. dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Interfjord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Motor og Båd Centret Frederikshavn (bjerregaardnet.dk) naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Interfjord's  målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Motor og Båd Centret Frederikshavn  og bjerregaardnet.dk  tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering på lagervarer. Ikke lagervarer kan tage 2-5 dage. 

Vi leverer selvfølgelig også varer til udlandet (Færøerne/Grønland/Norden). Her bedes kunden kontakte os pr telefon eller mail for beregning af fragt.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til info@nautisk.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                      


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Returvarer sendt til pakkeshop modtages IKKE!


Varer undtaget fortrydelsesretten

Specielt hjemtagene varer tages ikke retur.

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage, undtaget fragt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Motor og Bådcentret Frederikshavn A/S Sindallundvej 4 9900  Frederikshavn
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Motor og Bådcentret Frederikshavn A/S Sindallundvej 4 9900  Frederikshavn
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Motor og Bådcentret A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
 
Som registreret hos Motor og Bådcentret Frederikshavn A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@nautisk.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@nautisk.dk. Og vi finder selvfølgelig en løsning.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 02-02-2021